Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Karo Perdele
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sina automatizata Somfy echipata complet
2455 lei
Brand
Glydea 35w
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Din ce in ce mai multi clienti experimenteaza confortul casei inteligente. O casa care tine pasul cu ritmul vietii, nevoile si dorintele tale. Experimenteaza un spatiu in care te simti confortabil, ai intimitate, te relaxezi fara sa te deranjeze soarele cand te uiti la TV sau lucrezi la computer, in care poti dormi mai mult dimineata. Toate acestea prin controlul perdelelor cu o simpla apasare de buton.
Ofera-ti un plus de confort!

De ce sine motorizate?

Ti-ai dori sa stai in pat si draperiile sa se inchida? Iti asigura confortul printr-o simpla apasare de buton sau aplicatie pe telefon si iti usureaza viata. Un senzor de soare in fata cladirii tale iti activeaza draperiile, atunci cand iti doresti si astfel racoarea se pastreaza in interiorul casei tale iar mobila si covoarele sunt protejate de razele puternice ale soarelui. Ai intimitate fara efort, la lasarea serii ceasul programabil inchide draperiile automat.
Aceasta functie iti ofera si siguranta cand esti plecat in concediu, pentru ca draperiile se misca hotii au impresia ca este cineva acasa.

Bratul de suprapunere permite o inchidere perfecta a draperiilor.

De ce motorul Somfy?

Este un motor puternic, rezistent si silentios avand 5 ani garantie. Este disponibil in 2 variante: de 35W pentru o greutate de 35kg pe o sina de max 6m si 60W pentru o greutate de 60kg pe o sina de max 15m.

Operare usoara si lina fara atingere, astfel perdelele sunt protejate si tu ai mai mult confort. Viteza este de 20 cm/sec.

Cu functia „Touch motion” motorul preia miscarea atunci cand tragi draperiile manual

Memorarea pozitiei favorite cu functia MY disponibila pe telecomanda

Motorul perdelei este adaptabil, poti trece usor la automatizarea casei prin sistemul de casa inteligenta.

Viteza adaptabila in gama Glydea, motorul este adaptabil pentru a se plia pe nevoile tale.

Infiintata in 1969 in Franta , cu aproape 50 ani de experienta Somfy este lider global in atumatizarea usilor si ferestrelor pentru casa si industria cladirilor, cu peste 100 de milioane de motoare vandute in intreaga lume. Toate produsele Somfy, mai ales motorul, sunt testate si verificate in cele mai extreme conditii, oferind o garantie de 5 ani pentru motoare.

Sina este echipata complet si include: o sina Glydea accesorizata cu carucioare, un motor Somfy de 35W, un receiver si o telecomanda cu 1 canal (alba)

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura